Feunekes Bewindvoering

SCHULDEN EN BESCHERMINGSBEWIND

Beschermingsbewind is niet hetzelfde als schuldhulpverlening. Als u schulden niet zo hoog zijn (en deze oplosbaar zijn binnen 36 maanden), kan Feunekes Bewindvoering proberen een betalingsregeling te treffen met de schuldeiser(s).
Als er echter sprake is van een problematische schuldensituatie, zal Feunekes Bewindvoering u ondersteunen bij de aanvraag tot schuldhulpverlening. Dit gaat meestal via de gemeente of de kredietbank.

De schuldhulpverlener, de bewindvoerder en u zelf zullen samen proberen de schulden op te lossen. Een schuldhulpverleningstraject is niet van vandaag op morgen geregeld. U moet rekening houden met wachtlijsten en het kan maanden duren voordat er dingen in gang gezet kunnen worden.

Feunekes Bewindvoering kan helaas niet voorkomen dat de schuldeisers in de tussentijd uw schulden verhogen met verschillende maatregelen zoals rentekosten, incasso- en/of deurwaarderskosten. Meer informatie hierover kunt u vinden in de Brochure Schulden oplossen met de Wsnp.Feunekes Bewindvoering
Postbus 132
9076 ZR Sint Annaparochie
06 458 34 306
info@feunekesbewindvoering.nl


Linked-In
KvK63461412 te Leeuwarden
BTW nummer NL110842042B01
lid van de NBPB, lidmaatschap NBPB0815

©Copyrights 2018 Alle teksten en foto's zijn eigendom van Feunekes Bewindvoering.
Website is gemaakt door: Verbi Websites

Voor cliënten: